Utåtriktad personlig assistent på 50% sökes till kvinna i Lomma!

Jag är en kvinna i 50 års åldern som lever med MS och bor i Lomma nära till allmänna kommunikationer.

Jag behöver din hjälp i min vardag. Där ingår allt från att vi tar hand om hemmet och trädgården samt förflyttningar och andra praktiska ting i min vardag.
Som min assistent följer du också med till mitt arbete någon gång i veckan.

För att trivas hos mig bör du vara huslig, tycka om att städa och du får gärna vara lite pedantiskt lagd :-) Du bör vara serviceinriktad snarare än omsorgsinriktad för att trivas här. Du behöver inte ha någon erfarenhet av assistans eller omvårdnad sedan tidigare, utan jag lägger hellre vikt vid dina personliga egenskaper. 
 
Schemat kan se olika ut vecka för vecka och en det är bra om du är flexibel med tider då tanken är att dela på timmarna med en kollega. Du får gärna studera vid sidan av detta arbete. Tjänsten blir cirka 50% med arbete varannan helg som standard.


Vad förväntar jag mig av dig? 
 
  • Viktigt att du är flexibel med arbetstider
  • Du behöver vara noggrann, snabb och stark
  • Kan du lite om trädgård, blommor, odling och vattning så är det en tillgång
  • Det är viktigt att du vill dela med dig av dig själv och ditt liv
  • Du är glad och positiv samt tycker om att vara aktiv och träna
 
Vad får du? 
 
  • Ett roligt, stimulerande och omväxlande jobb
  • Lön: Timlön sätts efter överenskommelse
  • Kollektivavtal finns  
  • Friskvårdbidrag: 4000 kr per år


Intervjuer kommer att ske löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan, annonsen kan komma att plockas bort innan annonstidens slut. 

För mer info kan du kontakta: frida.nilsson@godassistans.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).
Gör det gärna så fort som möjligt, eftersom det kan ta upp till två veckor att få hem belastningsregistert.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Ansökan