Aktiv assistent sökes till glad kille under veckodagar

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Jag är en glad kille på 24 år som bor i egen lägenhet i centrala Övertorneå. Vanligtvis när det inte är pandemi så badar jag på badhuset flera gånger per vecka och på sommaren är jag ofta på utebadet och badar. När jag badar så måste du bada tillsammans med mig och hjälpa mig. Jag tycker även om att vistas utomhus och gå på långa promenader och då kör du mig i min elrullstol. Du får inte ha några fysiska hinder eftersom jag tycker om att vara aktiv.

Jag behöver dig som vill påbörja introduktion ganska snart och till en början jobba extra vid behov. Stora möjligheter finns att få en fast schemarad i framtiden om vi trivs med varandra. Assistenterna jobbar måndag till fredag enligt ett rullande schema vilket innebär att du kommer att jobba förmiddag, eftermiddag eller natt. En del av timmarna nattetid är sk jourtimmar. I dagsläget arbetar du till stor del dubbelt med en annan assistent under dagpassen. Du kommer att jobba i en fin personalgrupp som har bra kunskaper och erfarenheter att dela med sig av.

Vem är du som söker? Tjej eller kille mellan 20-60 år. Du behöver vara genuint intresserad av att jobba som personlig assistent och före du tillträder tjänsten introduceras du och får jobba tillsammans med en annan assistent. Du bör tycka att det är kul att hitta på aktiviteter tillsammans med mig och vara lugn, flexibel och lojal. Du måste ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande är om du har undersköterskeutbildning eller liknande alternativt erfarenhet från arbete med personer som har autism eller annat funktionshinder men din personlighet är viktigast.

God Assistans har kollektivavtal och vi erbjuder goda anställningsvillkor. Ansök redan idag, urval sker löpande och introduktion kan påbörjas före ansökningstiden har gått ut. För denna tjänst krävs utdrag från belastningsregistret så beställ utdraget redan idag så att du är förberedd om du blir aktuell för anställning.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansökan