Glad och aktiv kille söker personlig assistent!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.seVi tar emot ansökningar för intresse att varia vikarie - kanske en möjliget att ha ett extra arbete bredvid studier eller liknande.

Vi söker dig, som gillar att vara aktiv!
Du bör tycka om att vara ute i naturen på promenader, åka skidor, cykelturer och andra utflykter. Vi behöver dig som är trygg i dig själv, tycker om utmaningar och ser möjligheter.
Du kommer få arbeta med en humoristisk och autistisk kille som älskar att vara utomhus tillsammans med sina assistenter. Om du är kreativ och påhittig för pedagogiska lekar och övningar är det ett stort plus.
Djur finns ibland i hemmet så du bör inte vara allergisk
Arbetsplatsen finns några mil söder om Östersund.
Tillgång till bil och körkort är ett krav  då kollektivtrafiken är begränsad. De är viktigt att du talar mycket bra svenska och lätt att förstå när andra talar då missförstånd kan skapa stor stress hos kunden.

Arbetstiden är dygn med väntetid (jour) på natten och längre dag/kvälls pass. Dubbelassistans dag och kväll.


Bifoga ditt CV och personliga brev och skicka in idag !
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan