Glada och lyhörda du som söker arbete som personlig assistent åt 29-årig tjej! 75%

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Jag är en tjej på 29 år, bor i Stenungsund och söker just nu 1 ny assistent och hoppas att just du finner denna annons spännande!

Arbetstiderna är mestadels förlagda på dagtid och eftermiddagar och på helger mellan 9-21. I genomsnitt så arbetar du 30 timmar per vecka. Mina assistenter har alltid samarbetat bra och varit flexibla i att byta pass om någon så behöver, så jag förväntar mig givetvis att du har samma inställning för allas skull. Det händer även att mina assistenter arbetar nattpass då mina föräldrar ibland reser bort.
 
Jag vill ha dig hos mig som brinner för att arbeta med människor som har speciella behov och har mycket empati och värme i ditt hjärta. 
Har du erfarenhet av personlig assistans är det givetvis positivt, men inte alls något krav, då personkemin helt klart är avgörande.
Även om det främst är dagtid jag söker så vore det bra om du har möjlighet att vara flexibel och hoppa in på andra tider, ifall att någon av mina andra assistenter är lediga eller blir sjuka.

Vem är jag då? 
 
Jag är en glad tjej med stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med allt i mitt dagliga liv, vilket gör det extra viktigt för mig att hitta rätt person som kan komplettera mitt team. 
Jag vill ha en god livskvalitet och det är mina assistenter som hjälper mig att njuta av livet under mina förutsättningar.
 
Utbildning och intro får du på plats hos mig. 
 
Personlig assistent är för mig och min familj världens viktigaste (och roligaste) jobb, så varmt välkommen med din ansökan!
Körkort och tillgång till bil behövs, då arbetsplatsen är belägen en bit från allmänna kommunikationer.
 
Individuell lönesättning tillämpas och God Assistans är kollektivanslutna. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan