Nu söker jag personliga assistenter


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Nu söker jag fler personliga assistenter!
Jag är en flicka på fem år som nu söker fler personliga assistenter till mitt team. Jag bor i en lägenhet i Göteborg tillsammans med min mamma, pappa och lillasyster. Min diagnos (Krabbes) gör att jag har stort behov av hjälp dygnet runt. Som min assistent kommer du att hjälpa mig med att hantera min gastrostomi (PEG), inhalationer, sjukgymnastik, ta av och på ortoser, använda min PEP-mask samt hantera min hostmaskin och slemsug. Samt även hjälpa mig med allt gällande min dagliga livsföring. Du ska även vara den som aktiverar mig i lek och sång så du får gärna ha barnasinnet kvar! Då jag inte har något tal är det viktigt att du som min assistent är uppmärksam på mig, både genom att lyssna och att se efter, för att säkerställa att jag mår bra. Jag går på förskolan upp till fem dagar i veckan och där skall även du som assistent vara med. När jag är hemma så är det viktigt att du som assistent är drivande i lek och aktivering då jag inte själv kan förmedla vad jag vill göra. Att komma ut i friska luften är också något jag tycker är mysigt och vill göra varje dag. Därför är det viktigt att du som assistent inte har några problem med att tåla lite regn och rusk! Vi bor ju trots allt i Göteborg!


Kvalifikationer/önskemål om assistent: 

Natt: Du som söker till nattjänst hos mig bör vara duktig på praktisk omvårdnad, det är meriterande om du har erfarenhet av nattarbete samt arbete med slemsug, PEP-mask och inhalationer, gärna vara kvinna. Körkort är önskvärt men inget krav då det är bra bussförbindelser hem till mig.

Förskola: Du som söker tjänsten som min assistent på förskola, bör vara duktig på att befinna dig lite i skuggan av mina pedagoger som är väldigt duktiga på att hitta på roliga saker med mig, du skall finnas med mig hela tiden men mina pedagoger aktiverar mig! Körkort är önskvärt

Kväll: Du som söker en kvällstjänst hos mig bör vara lugn och duktig på att se till att jag får hjälp med sådant som t ex bad/dusch samt sondmatning och göra i ordning mig för kvällen.
 

Om tjänsten: 

Jag söker 2st assistenter som kan arbeta hos mig.

Natt: 1st 50% tjänster (vaken natt 22:00-07:00) Mån, tis, ons, tors, sönd.

Kväll: 16:00-22:00 1st om ca 40% Mån, tis, ons, tors,

Assistent på förskola: 1st om ca 45% måndag och fredag 07:00-16:00

Man skall kunna täcka upp för varandra vid sjukdom eller semester, upp till 100%. Tjänstgöringsgraderna kan komma att öka/ändras vid behov.

Vi tillämpar en behovsanställning vid inskolning samt en månad efter det att man blivit anställd. Känns allt bra för samtliga erbjuds man en visstidsanställning.  


Ansvarig rekryterare:
Tanja Malmqvist Verksamhetschef 031-300 07 05 tanja.malmqvist@godassistans.se
Nina Riestola Kundansvarig 031- 300 07 24 nina.riestola@godassistans.se


Vi ber er svara på frågeformuläret knutet till annonsen, går du vidare i urvalsprocessen så kontaktas du för en intervju med någon av oss ansvariga på vårt kontor, går man ytterligare ett steg vidare så kommer du bli erbjuden en intervju med föräldrarna, efter detta tas beslut om erbjudande om anställning.
 
Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:-/år. 

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-he

Ansökan