Glad 15-årig tjej söker personlig assistent under skoltid

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu
 
Nu söker vi dig en tjej som är mellan 20-25 år och som vill arbeta som personlig assistent främst under skoltid, tillträde tidigast januari senast februari.
 
I detta uppdrag kommer du arbeta med en ung tjej som går på högstadiet och som behöver stöd främst under skoltid men även till vissa fritidsaktiviteter. Personen har en fysisk funktionsnedsättning och du stöttar henne med de behov hon har. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar.

Vi vill att du
 har erfarenhet av liknande arbete, gärna inom personlig assistans. Du behöver vara noggrann i ditt utförande av arbetsuppgifterna och lyhörd inför kundens behov. Arbetet kräver respekt och ett tydligt kundfokus. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och kan kommunicera på ett rakt och tydligt sätt med andra. I arbetet ingår även kontakt med nära anhöriga, skola samt andra nödvändiga kontakter som är av betydelse för kunden. Du bör ha ett reflekterande förhållningssätt dvs veta när du behöver kliva in och stötta men också backa undan om det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten,
dina arbetsuppgifter är att vara med under främst skoltiden, heltid och stötta med det som personen behöver stöd med.

Varmt välkommen med din ansökan!


Du (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
Beställ gärna registerutdraget redan nu då det tar upp till 14 dagar att få utdraget.


 

Ansökan