Flexibel personlig assistent sökes


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Nu söker vi förstärkning som personlig assistent till kvinna som har assistans dygent runt.

Kvalifikationer/önskemål om assistent:
 Att du tidigare har arbetat inom vården är ett plus, du innebar B-körkort, Kan arbeta både självständigt och i grupp dygnets alla timmar, samt att du är felxibel och kan hoppa in och jobba med kort varsel vid korttidsfrånvaro. Viktigt att du inte är rädd för att hjälpa till i alla moment som kunden behöver hjälp med.

Om kunden:  Kunden är i 40 års åldern, boendes i eget hus 1 mil utanför Skellefteå. Kunden har assistans dygnets alla timmar. Hon gillar att läsa, titta på serier, spela spel samt har ett starkt intresse för hälsa.

Om tjänsten:
  Tjänst är på 50%, med chans att uöka sin tjänstgöringsgraden om allt känns bra från båda parter. Viktigt att du som söker kan jobba alla tider på dygnet och då främst nätter.

Övrigt: 
God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. vid heltidstjänst, 2000 kr vid 50%.


Har du ytterliger funderingar, maila till kundansvarig Stina WIkström. stina.wikstrom@godassistans.se

Ansökan