Nu söker vi en assistent på 14% och vikarie vid behov till ett uppdrag i Eslöv och det är med fördel att du är student.


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Jag är en 19-årig flicka som bor i Eslöv tillsammans med min mamma och har assistans dygnet runt. Jag älskar att hitta på saker med hjälp av mina assistenter. På fritiden rider jag och umgås med min familj och mina vänner/klasskompisar. Om vädret tillåter åker jag gärna på utflykter av alla det slag och då har jag två assistenter med mig. Jag behöver hjälp och stöttning vid sondmatning, mediciner, sjukgymnastik, förflyttning, kommunikation, omvårdnad och hygien. Hos mig bor det även två stora hundra så du bör inte vara rädd eller allergisk. 

Din arbetsplats kommer att vara där jag befinner mig. Därför är det viktigt att du är anpassningsbar och har förmågan att smälta in i familjen och med mina andra assistenter. 
Jag tycker att det viktigaste som min assistent är den personliga lämpligheten, att vi passar ihop! Det är ett krav att du har körkort och är rökfri.

Jag vill gärna att du är lugn, stabil, lyhörd och flexibel. Det är viktigt att du vill engagera dig och är initiativrik i ditt arbete och att du tycker att det är roligt att arbeta med en tonåring och gärna hittar på aktiviteter som är passande för mig. Du som söker tjänsten får gärna ha tidigare erfarenhet av assistansyrket, men det är inget krav. 

Var fjärde helg jobbar du (jämn vecka) lördag och söndag 08.00-20.00. Vi ser även att du kan vara flexibel och täcka upp vid sjukdom och semestrar/ledighet. Det kan förekomma vaken nattarbete.

Lön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns via KFS/Sobona. Vi erbjuder friskvårdsbidrag upp till 4000:-/år.  Visst låter det intressant?  Skicka då in din ansökan direkt! Har du några funderingar så är du välkommen att kontakta kim.hedlund@godassistans.se 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning.  Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen, blankett finner du här:  https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ 

Välkommen med din ansökan!  

Ansökan