Personlig assistent till kille i centrala Trollhättan.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Tycker du om att arbeta med människor, att ta ansvar, är positiv och finner lösningar framför att se hindren? Om du gör tillvaron trygg, meningsfull och angenäm kan du vara den jag söker. I teamet hos mig arbetar idag 9 assistenter, 5 som tjänstgör dag/kväll/ helg, de arbetar oftast dubbelt min vakna tid och 3 som tjänstgör vaken natt. Du arbetar i mitt hem och även i mitt föräldrahem här i Trollhättan.

Jag är intresserad av dig som lockas av arbete i en harmonisk miljö. Det är ansvarsfullt, utvecklande och roligt att jobba som assistent hos mig. Det är viktigt för mig att du är en person med känsla av att kunna "känna av rummet", förmåga att läsa av personer. Det är viktigt att du både pratar, skriver och förstår svenska mycket bra eftersom jag inte har något verbalt språk. Har du erfarenhet av stödtecken är det ett plus. Jag behöver hjälp med allt, har en svår omvårdnad, svår epilepsi och sitter i rullstol. Det handlar om att sköta hemmet och att hjälpa mig med allt ifrån hygien till att planera och följa med mig på roliga saker.

Du som söker är runt 26-45 år, skall vara lyhörd, ha nära till skratt och uppskatta arbetsrutiner och att det är ordning och reda. Du har tålamod, är både noggrann, pålitlig och kan fokusera på dina arbetsuppgifter. Du har B-körkort och givetvis god körvana. Du är rökfri. Personlig lämplighet väger tyngst. Nu söker jag en assistent som kan arbeta dagar, kvällar och helger.

Arbetstider: 08:00-16:00, 09:00-21:00,16:00-22:00, 08:00-21:00, 09:00-22:00. Tjänsten börjar med bredvidgång och som en timanställning. Om vi trivs tillsammans så finns möjlighet till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar. Skicka in ansökan med ditt CV och ett kortare brev om dig själv.

Välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor maila: nina.riestola@godassistans.se


Övrigt:
God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan