Social och glad kille på 29 år söker dig!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Hej!
 
Jag söker dig som är lättsam, lyhörd, uppmärksam, noggrann, flexibel, bra på att passa tider och har humorn nära till hands.

Du får gärna vara mellan 25-40 år och du ska tala och skriva svenska flytande. Du är mina förlängda armar och ben i mitt jobb, på min fritid, i min vardag.
Du bör kunna och vilja jobba dygnspass med sovande jour. Givetvis så att det blir ett bra flyt i ditt schema och ditt liv. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet utav personlig assistans så länge som du har viljan att lära, det kommer man långt på! 

Vem är jag då?

Jag bor i centrala Upplands Väsby i en egen lägenhet och jobbar 50% dagtid mån-fre. Min fritid upptas mycket utav mitt musik- och fotbollsintresse. Jag har en liten hemmastudio där jag sitter och jobbar med min musik när tid ges. Jag gillar att titta på serier, sport (främst fotboll), jag går även på matcher. Ibland blir det även en after work med kollegor eller häng med vänner.
Som person är jag snäll, prestigelös och har humorn med mig i det mesta.
Jag uppskattar givetvis om du som söker känner igen dig själv i något av mina egenskaper och intressen.

Kan du känna igen dig i ovanstående, tveka då inte att söka! Intervjer sker löpande och tjänsten är tillgänglig per omgående.


Sysselsättningsgrad: 80%

Lön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns och vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per år.

Ansökan