Vi behöver anställa fler personliga assistenter för uppdrag i Enköping

Vi behöver anställa ytterligare två personliga assistenter till ett uppdrag i Enköping. Du som söker ska vara kvinna 20-40 år, du ska vara lugn och trygg som person och ha lätt för att samarbeta i en arbetsgrupp. Vi vill att ska ha lätt till skratt och vara lyhörd för kunden.

Kunden är en kvinna i 30-årsåldern. Arbetsupgifterna är att finnas till hands i alla vardagliga situationer såsom vid matlagning, inköp, sköta hemmet och andra aktiviterer. Då kunden är aktiv behöver du vara i fysiskt god form.
Vi söker främst personer som kan arbeta på fast schemarad. Du som söker måste kunna arbeta dygnspass med jour på natten.


God Assistans
bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

 

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Ansökan