Nu söker vi en stjärna till vår härliga 5-åring i Södertälje!


Den här tjänsten är ca 80% och DAGTID. Möjlighet finns till 100% på sikt.

Hej!

Jag är en glad kille som bor med min familj lite utanför Södertälje. Nu har jag fått beslut om personlig assistans och ska bygga mitt dream-team och jag hoppas det blir tillsammans med just DIG!
 
Du som söker det här jobbet kommer bli mitt dagliga stöd i allt jag gör. Du kommer möjliggöra så att jag kan träna, stretcha och utföra övningar som är bra för mig. Du kommer hjälpa mig att kunna hänga med min familj, att delta aktivt i olika sammanhang och att umgås med människor jag tycker om. I arbetet med mig ingår även viss medicinsk omvårdnad som tex sondmatning, inhalation och slemsug så har du erfarenhet av detta är det riktigt bra, dock ej ett krav. Dina personliga egenskaper är viktigast! Du får gärna hänga med mig ut på promenader, åka bil, kanske gunga en stund eller varför inte lite vattenlek i någon form? Allt vatten från balja till bassäng älskar jag!
 
Jag tror att du är en mjuk och lugn person som samtidigt är lekfull och en smula busig när det behövs. Du är lyhörd för det jag vill och behöver, bra på att läsa kroppsspråk och anpassar dig efter min dagsform. Viktigt är också att du har en god fysik, eget driv och att människor är din passion!

Jag kommunicerar massor och man kan prata med mig genom att tex använda taktila tecken, det får du lära dig på plats! Introduktion och upplärning i alla moment sker i lugn och ro på plats hemma hos mig.
 
Du är kille eller tjej med KÖRKORT och bil, och du pratar och skriver mycket god svenska. Vi har en katt hemma hos oss, så du får inte vara allergisk mot pälsdjur.
 
Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillträde sker omgående, så skicka in din ansökan redan idag. Jag hoppas vi ses!


Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/


Du blir tillsvidareanställd av God Assistans som:

-Tillämpar individuell lönesättning
-Erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag
-Erbjuder dig som anställd att delta gratis i Glädjeruset varje år
-Satsar på utbildning och välmående på jobbet
-Givetvis följer alla kollektivavtalets lagar och regler
  
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan