Assistent sökes till kvinna i Asmundtorp till ca 12%-tjänst

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

 
Assistent sökes till kvinna i Asmundtorp till ca 12%-tjänst
Jag är en 47-årig kvinna som bor med min familj i Asmundtorp och jag söker en ny assistent till mitt team. Tjänsten är på ca 5 timmar i veckan och arbetspasset är förlagt till en vardag mellan kl. 12.00 - 17.00, med flexibel överenskommelse avseende vardag.
Jag lever med muskeldystrofi och förflyttar mig med rullstol och kryckor med levande stöd. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag, såsom personlig omvårdnad, aktiviteter i och utanför hemmet och hushållssysslor. I ditt arbete ingår även att hjälpa mig med alla förflyttningar och för att hantera detta behöver du vara lång (minst 170 cm lång) och fysiskt stark, så att förflyttningar genomförs på ett säkert och stabilt sätt.
Jag bor tillsammans med min man, vårt barn och katt. Jag tycker om musik, spela kort och lägga pussel, ta promenader utomhus med både manuell rullstol och permobil samt att sköta vårt gemensamma hushåll.
Du som söker tjänsten som assistent hos mig ska vara glad, positiv, initiativrik och flexibel. Du talar flytande svenska. Du får gärna ha god vana av förflyttningshjälpmedel och förflyttningsteknik. Personkemin oss mellan är givetvis av största vikt. 

Tillträde sker under mars 2018.

Har du någon fundering så är du välkommen att maila sylvia@godassistans.nu

God Assistans har kollektivavtal med KFS. Till detta uppdrag önskar vi att du beställer ett registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Ansökan