Kontaktfamilj till 16 årig flicka sökes

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Kontaktfamilj till 16 årig flicka sökes

Är du intresserad av att jobba som kontaktfamilj en helg i månaden?
är 100 % rökfri
Är pålitlig
Flexibel
Noggrann
Ambitiös
Plikttrogen
Kvinna
Söker deltidsjobb
Barnkär
Påhittig

Nu söker vi en kontaktfamilj en helg varje månad, 25 timmar, dit våran underbara kund på 16 år  får tillbringa sin tid tillsammans med dig och din familj.
Hennes intressen är att titta på film, gå på stan och shoppa, mysiga utflykter, samt heja på Skellefteå AIK.   Kunden sitter delvis i rullstol, har diabets och autism.  Ett krav är att du har haft tidigare erfarenheter inom diabetes.  Det är även meriterande om du tidigare haft erfarenhet inom autism. 

På dagarna går hon i en vanlig klass i årskurs 9 och bor med sin familj i ett hus på landet, hon älskar djur bara dom inte har vingar. 

Vi ser detta som något långvarigt om kemin stämmer så ha det i åtanke när du skickar in din ansökan.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt om detta känns intressant.

B-körkort och bil krävs i tjänsten

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

 

Ansökan