I Lund sökes du som är tokig i playstation och vill jobba som personlig assistent!

Du är tokig i playstation och vill jobba som personlig assistent! 

Tjänsten är förlagd på dag, kväll och väntetidsnätter, 60 %, med möjlighet till extrapass.
Du kommer att få schema som ligger på åtta veckors rullande schema och ingår i mitt team som består av 3 andra assistenter. 

Jag bor i Södra Sandby med mina föräldrar och min storasyster. 

Mina utmaningar är att jag har autism, är utåtagerande, att jag är "on eller off", CVI, lungsjuk och jag sondmatas.
Jag är en levnadsglad pojke som har mina intresse i Minecraft, playstation, starwars-lego, bada och att experimentera. Nu söker jag någon som delar mina intresse eller åtminstone har kunskaper i detta. 

Till mig tar man sig enkelt med bil eller buss från Lund. 

Körkort ett starkt önskemål. 

Lön: Timlön sätts efter överenskommelse. Kollektivavtal finns.  
Friskvårdbidrag: 4000:- / år. 

Tillträde: Omgående. Intervjuer kommer att ske löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan, annonsen kan komma att plockas bort innan annonstidens slut. 

För mer info: kontakta Magnus på mail; magnus@godassistans.nu 

Om God Assistans: 
God Assistans bedriver assistansverksamhet över hela landet sedan 2012. Vi värnar om våra assistenter, arbetar aktivt för att de ska trivas hos oss och erbjuder goda lönevillkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildningar. Grundaren av God Assistans, Mikael Nordmark har själv en son med flerfunktionshinder, han bytte karriär och bestämde sig för att göra något viktigt i livet... Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu
Varmt välkommen med din ansökan! 


Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Ansökan