Är du min nya assistent?Mitt namn är Melinda och jag är 14 år gammal. Jag har assistans dygnet runt så i dagsläget har jag 7 tjejer som jobbar hos mig och hjälper mig med allt i min vardag.

Jag bor på Teg med mina föräldrar, en storasyster och två katter.
En av mina assistenter ska snart bli mamma så jag behöver någon som kan vikariera för henne under hennes föräldraledighet och även jobba extra om någon blir sjuk eller vill vara ledig. Hon kommer att ta ledigt från mitten av mars men jag ser gärna att du kan skolas in genast då det säkert finns pass som du kan ta redan nu.
Jag  vill ha kvinnliga assistenter och att du är en lugn och trygg person.

På dagarna går jag träningsklass på Carlshöjdsskolan så där är jag varje dag mellan 8-14 ung. Jag har en assistent som är med mig i skolan varje dag. Dom andra assistenterna jobbar 15-07 både vardagar och helger.
Eftersom jag har en Bipap på nätterna så är det vakennatt för jag behöver någon vid min sida hela tiden.

Jag gillar också att gå på Avion, gå på bio och att se på musikprogram på TV'n är härligt.  På sommaren är det mysigt att gå på prommenad men nu på vintern så tar jag gärna färdtjänst om jag ska åka iväg någon stans.

Du hjälper mig med sondmatning, inhalering, hostmaskin, sjukgymnastik och då jag ska förflyttas så använder du en lyft, för det är bättre för både dig och mig.

Är detta ett jobb för dig så tveka inte att skicka in din CV redan idag. 
Eftersom jag är under 18 år så behöver jag ett utdrag från belastningsregistret.

Kontakt: Gunilla Jonsson
072-520 01 16

Ansökan