Personlig assistent till 65- årig kvinna i Täby.


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


God Assistans söker efter en kvinnlig assistent till 65årig kvinna i Täby.

Kunden är glad och positiv kvinna som älskar att sjunga vilket hon ofta gör.
Hon har en muskelsjukdom som gör att hon har dålig balans och muskelsvaghet i armar och ben, även diabetes. 
Som assistent är du hennes armar och ben, tänka och prata kan hon göra själv. I arbetsuppgifterna ingår det bland annat matlagning, handling, vardagliga göromål och även veckorutiner så som hjälp med städning och träning.
Det är även viktigt att du kan underhålla dig själv med en bok eller dylikt emellanåt då arbetet kan innehålla lugnare stunder. Du får gärna tycka om att ta en fika och snacka lite strunt vid köksbordet eller på balkongen också.

Du som söker är en omtänksam kvinna som kan lämna ditt privatliv utanför arbetet. Du är lugn, postitv, initiativrik, lyhörd, hjälpsam och passar dina arbetstider. Du har även stor förståelse för kundens integritet.


Cirka 120h/månad - 75%.
Arbetstiderna är olika. vi söker dig som framförallt kan arbeta varierande:
Dagpass 07-16, kvällpass 17:30-23 på rullande schema.

- Meriterande är om du bor relativt nära Täby kommun samt att du ser detta arbete som något du vill fortsätta med från första veckan i mars och framåt.
- Du bör ha möjlighet att arbeta mer under delar av sommaren.
- Meriterande är även om du har möjlighet att ställa upp på att arbeta fler pass om en kollega blir sjuk eller önskar vara ledig.

Ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan