Assistent eftermiddag/kväll på 60-70% sökes med start omgående

Glad och busig 10-åring i Sundbyberg söker påhittig och glad assistent!

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med en glad och busig 10-årig pojke. 
Han har en utvecklingsstörning och autism. I arbetet ska du som assistent stötta honom i att delta i aktiviteter och vara med honom och hans familj i och utanför hemmet. Han älskar människor och har en stor portion humor. Övriga intressen är bad, ridning och sitta och läsa böcker. Han går obehindrat men behöver stödhjälp med matning, på-och avklädning samt hygien.

Du som söker tjänsten ska vara engagerad och intresserad av människor. Du är pedagogiskt lagd och uppfinningsrik och ser lek med sång, klapp och bus som viktiga verktyg i jobbet. Du behöver vara utrustad med tålamod och viss fysisk styrka. Du är pigg och alert och tar egna initiativ för att hjälpa denna pojke att upptäcka världen. 
Du bör inte vara pälsallergiker eller vara rädd för hästar.

Det är önskvärt att du som assistent har flexibiliteten att följa med när familjen åker på semester.  Familjen brukar resa några veckor per sommar och oftast inom Sveriges gränser.
Meriterande är om du kan stödtecken och har körkort eller har tidigare erfarenhet av barn med funktionsnedsättning, dock är erfarenhet av barn, egna eller yngre syskon, ett krav.

Som anställd hos God Assistans blir du en del i vårt team där vi arbetar tillsammans för ett bättre liv och större frihet för alla.
Vi är givetvis kollektivt anslutna och erbjuder våra assistenter ett generöst friskvårdsbidrag och goda möjligheter att genom utbildningar och föreläsningar få lov att utvecklas i din roll som personlig assistent. 

God Assistans
 bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

 

 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

 

Ansökan