Assistent sökes till 12-årig tjej i Kävlinge på ca 80 % tjänst

Assistent sökes till 12-årig tjej i Kävlinge på ca 80 % tjänst
Jag är en glad och pigg tjej på 12 år som söker en ny snäll assistent. Jag älskar hästar, att simma och bada, musik och att vara utomhus, så det är viktigt för mig att du delar mina intressen så vi kan ha kul tillsammans! Då jag älskar att rida och bada så måste man kunna känna sig bekväm med att vara nära en häst samt att kunna arbeta i vattnet tillsammans med mig. Ingen tidigare hästvana krävs, men du behöver vara simkunnig.

Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag då jag sitter i rullstol, sondmatas, får hjälp med all min personliga hygien och att kommunicera med omgivningen. Vidare behöver du även hjälpa mig med min träning, möjliggöra så jag får umgås med mina kompisar och åka på utflykter med mig.

Du som söker tjänsten som assistent hos mig ska vara snäll, framåt, plikttrogen, trygg, positiv och flexibel. Jag söker en kvinnlig assistent i åldern 20-45 år ca. Jag hoppas att du delar mina intressen med mig och att du gillar att vara utomhus ofta och mycket. Du får gärna ha erfarenhet från att ha arbetat som personlig assistent tidigare, eller att du arbetat inom skola, förskola eller på annat sätt med barn sedan tidigare. Personkemin oss mellan är givetvis av största vikt. 

Tjänsten hos mig som assistent är på ca 80 %. Arbetspassen är förlagda både på vardagar hemma i Kävlinge eller med mig på skola (i Malmö) samt varannan helg. Arbetstiderna är mellan 07.00-20.00. Jag bor med min familj i Kävlinge, ca 15 minuters promenad från tågstationen, så det är enkelt att pendla till mig!

Tillträde sker senast 1 mars 2018.

Har du några funderingar så är du välkommen att maila till sylvia@godassistans.nu

  
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: 
 
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Ansökan