Vikariat på 70% till 15-årig flicka i Eslöv.God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu 

Vikariat på 70% till 15-årig flicka i Eslöv. 

Jag är en 15-årig tjej som bor i Eslöv. Jag har en omfattande cp-skada och är därav i behov av assistans dygnet runt. Jag söker dig som vill arbeta i mitt assistansgäng.

Jag vill gärna att du är lugn, stabil, lyhörd och flexibel. Det är viktigt att du vill engagera dig och är initiativrik i ditt arbete och att du tycker att det är roligt att arbeta med en tonåring och gärna hittar på aktiviteter som är passande för mig. Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet av assistansyrket, vara utbildad undersköterska eller sjuksköterska eller kanske till och med är studerande inom vården.

Man arbetar två assistenter åt gången (dubbelbemanning) med mig och din arbetsplats kommer att vara där jag befinner mig. Därför är det viktigt att du är anpassningsbar och har förmågan att smälta in i familjen och med mina andra assistenter.

Det är ett krav att du har körkort och är rökfri.

I min familj bor även mamma, pappa, två småbröder och min allergivänliga hund Bella.

Det vi söker är en. assistent som kan jobba 70% eller mer och vikariatet sträcker sig fram till januari 2019.
Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällstid/natt och helg.

Jag tycker att det mest betydelsefulla som min assistent är den personliga lämpligheten, att vi passar ihop!

Anställning och introduktion kommer att påbörjas mitten av februari.

Har du några funderingar så är du välkommen att kontakta Sylvia Wallin Holmqvist via mail
sylvia@godassistans.nu

Lön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns. 
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Ansökan