Social kille i Väsby letar efter DIG! 75 % med varierande arbetstider

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


Tjena!
Här har du en levnadsglad kille i sina bästa år (25 alltså) som nu letar efter en härlig medlem till mitt team av värdefulla och duktiga assistenter! Jag har en CP-skada sedan födseln som gör mig rullstolsburen skadan yttrar sig endast fysiskt, jag brukar säga att jag är som vem som helst det enda som skiljer sig är att jag sitter. Vill du vara med och göra mitt liv Så mycket bättre? Då har du chansen nu! Läs mer nedan, och ansök redan i dag.
 
Jag bor i en egen tvåa centralt i Upplands-Väsby (ca. 2 minuter från stationen). Hemma behöver jag hjälp med diverse vardags sysslor som jag inte riktigt grejar själv (städa, diska, laga mat mm.) Jag är musikproducent på hobbynivå och sitter ofta och pular i min hemmastudio. En annan stor passion som jag har är fotboll och då främst premier league (Manchester United), Champions league, FIFA 18 och Football Manager. På dagarna jobbar jag som administratör på ett assistansbolag, ett mycket socialt arbete som jag älskar! På kontoret blir din uppgift att vara behjälplig när det behövs, och annars hålla lite låg profil.
 
Jag hoppas att du är en lyhörd och uppmärksam person med humorn i bakfickan, har vi något gemensamt intresse så är det ett plus i kanten!
Körkort och körvana är ett måste, då jag har en bil som jag brukar till och från jobbet mm.
Förhoppningsvis kan du jobba flexibelt dag, kväll och natt (sovande jour) Tjänsten är på ca 75 % med stor flexibilitet och möjlighet att önska arbetstider!
Jag har inte så värst många krav men ett är flytande svenska i tal och skrift. Det viktigaste av allt är förstås personkemi och att vi klickar och trivs bra tillsammans!
 
Vad kan jag erbjuda dig då?
En härligt öppen arbetsmiljö med högt i tak, bra lönevillkor, generöst friskvårdsbidrag och massor med omtanke och skratt! Ett viktigt jobb där du gör skillnad för mig i mitt liv, varje dag och varje pass.
Har du läst ända hit?? Då tycker jag du ska höra av dig så snabbt du bara kan, så hoppas jag vi ses för en intervju snart!

Ansökan