Jobba med glad liten kille!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vi söker en assistent till en charmig 5-åring.

Tjänsten är på 50-75 % (ca 20-30 tim/vecka) med arbetstider vardagar på eftermiddagar och kvällar samt vissa helger.

Denna glada och charmiga lilla kille på 5 år behöver en assistent som hjälper honom med stöd i sin närhet. Han behöver hjälp med det mesta i allt från att äta till att leka. Han  har ett stort intresse för teknik, älskar att läsa och diggar allt som har med hockey och gitarrmusik att göra. Som hans assistent är din uppgift att hjälpa honom att njuta av livet som 5-åring!

Vi söker dig som är en ungdomlig glad, positiv och ansvarfull tjej med god fysik. Du är rökfri och en klar fördel är om du även talar engelska. Kunskaper inom talterapi och/eller specialundervisning är en merit. Familjen bor centralt med närhet till Tunnelbanans gröna linje och bussar.

Tveka inte med att skicka in din ansökan om du tror att detta kan vara något för dig! Tillträde snrast enligt ö.k. Intervjuer görs löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

 

Ansökan