Extrajobb finnes hos superstjärna på 11 år!


Jag är en tjej på 11 år som fick en hjärnblödning vintern 2016. Jag har världens bästa team som  hjälper mig, stöttar mig och peppar mig på min resa tillbaka och i min vardag. Jag har gjort stora framsteg sedan förra vintern, men kampen fortsätter varje dag . Nu behöver jag en stjärna till som vill jobba extra i mitt team. 

Du kommer att jobba ca ett pass/vecka (alltid veckodag) på ca 4 timmar. Möjlighet finns till mer jobb vid vakanser!

OM DIG:

  • Kvinna, mellan 20-30 år
  • Du bör tala och skriva svenska flytande för att kommunikationen mellan oss ska fungera optimalt. Det är meriterande om du har erfarenhet av alternativ kommunikation, t.ex. Tobii eller liknande, men ej något krav. Allt går att lära sig.
  • Initiativrik och har förmågan att se möjligheterna istället för hinder. Du kommer att få möjligheten att förändra mitt liv på ett positivt sätt och bara din fantasi sätter gränserna. Du får inte vara rädd för att göra fel. Hugg tag i saker, hellre försöka och göra fel än inte försöka alls! 
  • RÖKFRI
  • Du har tålamod och har inte bråttom
  • Du är Glad, Positiv och Social!

De passen du kommer att jobba är det alltid dubbelassistans och du har därmed alltid en kollega att bolla med som stöttar dig. När du och jag känner oss trygga med varandra ser jag gärna att du kan och vill hoppa in vid andra assistenters ledigheter och vid sjukdom.


Vi intervjuar löpande och vi söker någon till denna tjänst per omgående! 
Varmt välkommen med din ansökan!

EN GOD IDÈ ÄR ATT DU REDAN NU BESTÄLLER UTDRAG UR POLISENS BELASTNINGSREGISTER SÅ ATT DET FINNS PÅ PLATS OM DU FÅR JOBBET!
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/


God Assistans
bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

 

 

Ansökan