50%- tjänst hos glad 5-årig kille!


Vår kund har ett omfattande vård och omsorgsbehov, så är du t.ex. undersköterska eller har annan värdefull utbildning eller erfarenhet så är det meriterande. Viktigast är dock att du har hjärtat på rätta stället och drivs av att arbeta med människor!

Du kommer få hjälpa till med det mesta i vardagen som exempelvis medicinering, hjälp vid av och påklädning, matning via peg och personlig omvårdnad. Mysstunder, träning både motoriskt och kognitivt är också arbetsuppgifter som ingår.

Du som söker bör vara en människa som har förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser gärna att du är lugn och trygg i dig själv med sinne för ordning och reda.

Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Goda lönevillkor, generöst friskvårdsbidrag, utbildning och en otroligt viktig insats för en annan människa kommer med på köpet!

Tjänsten är ca 50 % med varierande arbetstider eftermiddag, kvällar och helger. Vid övriga assistenters frånvaro hjälps gruppen åt att bemanna pass, så din samarbetsförmåga, prestigelöshet och vilja att ställa upp för andra är viktiga bitar!
Tillträde omgående, så ansök redan i dag!

Enligt God Assistans policy skall du ha ett utdrag ur belastningsregistret för att få arbeta som
personlig assistent hos oss. Polisens handläggningstid kan vara lång, så beställ registerutdraget omgående. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Om God Assistans:
God Assistans bedriver assistansverksamhet över hela landet sedan 2012. Vi värnar om våra
assistenter, arbetar aktivt för att de ska trivas hos oss och erbjuder goda lönevillkor, kollektivavtal,
försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildningar. Grundaren av God Assistans, Mikael Nordmark har
själv en son med flerfunktionshinder, han bytte karriär och bestämde sig för att göra något viktigt i
livet... Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu 
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan