Vikarie på 70% med chans till förlängt sökes hos sportintresserad man i Sollentuna

I april går en av mina klippor på pappaledighet  en månad, därefter kommer sommar, semester och ledigheter, varför jag nu söker en vikarie från slutet av mars ungefär på ca 70% hos mig. 
För rätt person finns goda möjligheter till fortsatt arbete även efter sommaren.
Möjlighet finns att starta som timvikarie omgående!

Vem söker jag?
Jag ser gärna att du som söker är man, har fyllt 25 och ser dig själv som en trygg, lugn och stabil person.
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av assistansyrket eller ha jobbat inom vården. Det viktiga är hur du är som person och att vi två fungerar bra ihop.
Du får gärna, liksom jag, vara sportintresserad och tycka om att titta på fotboll, hockey, mm på tv såväl som att följa med mig på matcher och heja från läktaren. Du måste dock inte hålla på samma lag som jag., huvudsaken är att du tycker att se och uppleva framförallt fotboll och hockey!


Vem är jag?
Trevlig, lugn kille på  40+ som  tycker om att ha det lugnt och skönt hemma och kanske se en tv-serie, likaväl som jag kan älska tempot på en bra fotbollsmatch upplevd från läktaren eller en bra konsert!
Jag fick en stroke för 13 år sedan och har sedan dess kämpat på med träning för att bitvis klara av mer och mer i min vardag.
Jag behöver hjälp med mycket, mest handräckning, men även på- avklädning, intimhygien, förflyttningar, hjälp med allehanda hushållssysslor såsom städning, matlagning och allt som krävs för att sköta om ett hem.

Låter detta intressant får du gärna skicka in din ansökan.
Vi tittar löpande igenom ansökningar och du blir kontaktad av God Assistans om en intervju blir aktuell.

God Assistans blir din arbetsgivare . 
God Assistans är kollektivt anslutna och erbjuder individuell lönesättning och konkurrenskraftiga löner för branschen. 
Du erbjuds ett generöst friskvårdsbidrag och en engagerad och tillgänglig arbetsgivare som sätter både kund och assistenter i fokus.


God Assistans
bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

 

Ansökan