En ung man i Trelleborg, söker personliga assistenter

En ung man i Trelleborg, söker personliga assistenter 
  
Jag är en ung man som bor i egen lägenhet i Trelleborg. Jag har behov av din hjälp där min funktionsvariation sätter gränser, vilket omfattar till exempel: kommunikation, personlig omvårdnad, matlagning, att min hemmiljö är ren och säker och meningsfulla aktiviteter. 
  
I min vardag jobbar jag och där följer mina assistenter mig. Jag är en aktiv man och för att fungera som assistent till mig behöver du vara lyhörd för mina behov. Det är viktigt att du är uppmärksam och att jag har en meningsfull fritid med aktiviteter utifrån mina behov och intressen. Jag tycker om att promenera, cykla, träffa släkt och vänner men även att gå på bio och göra utflykter. Det är av vikt att du delar dessa intressen med mig, att du känner dig bekväm att följa mig i olika aktiviteter/situationer/miljöer för att du ska fungera som min assistent. 
  
Jag söker dig som kan jobba veckans alla dagar. Du kommer att ha möjlighet att jobba upp din tjänstgöringsgrad vid övriga assistenters frånvaro. 
Jag har personlig assistans dygnet runt och mitt assistansbehov täcker årets alla dagar. Den lediga tjänsten är 72 % dvs. 6 dygn på 4veckor. Dina arbetstider kommer att vara dygnspass där du börjar 07.45 och slutar dagen efter 07.45 med 4,75 timmars jour på natten. 
  
Du ska kunna arbeta efter individuellt framtagna och anpassade arbetsrutiner. På sikt ser vi även att du kommer att vara ett stöd i arbetet med att hjälpa till och utveckla dessa. 
För att trivas i din yrkesroll tror vi att du har god självkännedom och kan bjuda på dig själv, att du har ett helhetstänk och är ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och ser möjligheter samt kan ta egna initiativ. 
  
Vi värdesätter att du förstår vikten av att skapa förutsättningar för att kunden ska ha en god livskvalité. Du ska vara rökfri och ett starkt önskemål är att du även har körkort och bil. 
Meriterande om du har någon kunskap/erfarenhet av Personlig Assistans, Individinriktat arbete, tydliggörande pedagogik och TAKK.  

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Ansökan