Glad 25-åring i Jönköping söker sommarvikarie!


Glad 25-åring söker sommarvikarie!

Jag är en kille i 25-årsåldern, som är levnadsglad och  social. Jag gillar att se på hockey och gå på bio och andra aktiviteter som förgyller tillvaron.

Jag har en muskelsjukdom som gör att jag behöver assistans dygnet runt och jag har ett gäng med bra assistenter som finns till för mig. Just nu så behöver jag utöka min grupp med 1 eller 2 sommarvikarier inför sommaren 2018. Du kanske pluggar och vill har ett extrajobb  i sommar? 

Du behöver inga förkunskaper för att arbeta hos mig. Mina andra assistenter kommer att utbilda dig på plats. Det är dock bra om du är lyhörd och har lätt för att ta egna initivativ.
Det är viktigt för mig att jag kan känna mig trygg med dig, och att du ser mina behov. Du behöver inte dela mina intressen eller ha någon särskild utbildning.  Det viktiga är din personlighet!  

Jag har egen bil så det är ett krav att du har körkort.


Du kommer att vara anställd av God Assistans som;

  • Givetvis är kollektivt anslutna och följer kollektivavtalets regler.
  •  Tillämpar individuell lönesättning.
  • Löpande erbjuder utbildningar och ger sina assistenter chansen att utvecklas och växa i sin roll.
  • Ser assistenterna som en enormt viktig tillgång.

Varmt välkommen med din ansökan!

God Assistans
bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

 

Ansökan