Hårt arbetande politiker och student söker personlig assistent.

Jag är en 20-årig kille som just nu har tagit ett litet sabbatsår från studier efter studenten. Just nu ägnar jag mig åt att skriva klart en kriminalroman som jag påbörjat samt åt att vara nämndeman i Solna Tingsrätt.

Jag är även mycket politiskt aktiv för Miljöpartiet de gröna och har flera uppdrag inom såväl ungdomsförbundet som i kommunpolitiken i Stockholm. Denna vår kommer jag vara en mycket flitig debattör på så väl sociala medier som i min ideologiblogg.

På fritiden ägnar jag mig mycket åt sportens värld där jag ofta går på mitt favoritlag AIK:s matcher i fotboll och hockey. Jag har tidigare också bedrivit lite olika supporterrelaterade projekt inom klubben och hoppas på att fortsätta med det.

I övrigt gillar jag att hänga med mina kompisar, läsa böcker och lyssna på podcast. Jag hoppas på att i framtiden studera så väl kriminologi som juridik på universitetet.

På grund av muskelsvaghet är jag rullstolsburen och behöver hjälp med en del olika göromål, såsom toalettbesök, matsituationer, av/på-klädning förflyttningar etc. Vi bor/vistas många personer på en begränsad yta så det är bra om du har blick för att se sådant som behöver göras, trots att jag kanske inte säger det.

Jag söker just nu någon som kan arbeta mellan 75% och heltid, både dag, kväll och nattpass på ett rullande schema. Det är bra om du har ett flexibelt tänkt och har möjlighet att justera dina arbetstider när mina aktiviteter så kräver.

Jag söker efter en ung, energisk kille som har ett vårdande tänk. Du är i fysiskt god form och inte rädd för att ta i.

Tjänsten är timbaserad. Timlön sätts efter överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde: Omgående. Intervjuer kommer att ske löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan.

Om God Assistans:

God Assistans bedriver assistansverksamhet över hela landet sedan 2012. Vi värnar om våra assistenter, arbetar aktivt för att de ska trivas hos oss och erbjuder goda lönevillkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildningar. Grundaren av God Assistans, Mikael Nordmark har själv en son med flerfunktionshinder, han bytte karriär och bestämde sig för att göra något viktigt i livet... Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan