Vill du jobba hos sköna Helena? 25%

Jag är en skön kvinna i mina bästa år som älskar när man busar till livet lite!

För några år sedan levde jag ett aktivt fullt galet roligt liv tills jag 2010 drabbades av sjukdom med hjärtfel och stroke som följd!
Idag har jag assistans dygnet runt och försöker leva ett så aktivt och roligt liv med det förutsättningar jag har. En konsekvens av sjukdomen är att jag idag har hjärtpump och balanssvårigheter och därför behöver ha någon vid min sida som stöttar mig i mitt dagliga liv.

Jag bor i Sollentuna med min hund som är mitt allt och givetvis så ingår det i arbetet att gå en promenad med honom.

Just nu behöver jag förstärka min grupp med en kvinnlig assistent som kan arbeta i genomsnitt 1 pass per vecka, (12 timmars pass) och med start i februari. Du som söker är en mogen tjej, öppensinnad, flexibel och har nära till skratt.

Körkort är ett krav!
Tveka inte att höra av dig!!

God Assistans bedriver assistansverksamhet med kunder över hela Sverige. Vi är det lilla företaget med stort hjärta och hög kompetens. Vi brinner för det vi gör och har lång erfarenhet av assistans. Att värna om våra medarbetare och kunder är kärnan i vår verksamhet. Vi har en verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet, snabb service samt att vi vill förenkla tillvaron för våra kunder. I dag har vi cirka 300 medarbetare och är ett expansivt företag med högt i tak. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu.

 

 

 

Ansökan