Personlig assistans till go liten pojke, dag/kväll


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nuJag är en liten pojke på 2 år som har en muskelsjukdom som gör att jag har svårt för att röra på mig och kan inte svälja och äta på egen hand.
Ibland får jag hjälp av en andningsmask för att andas och jag matas genom knapp på magen. Jag kan inte svälja så man måste hjälpa mig att suga bort salivet i munnen.
Jag sätter lätt i halsen och behöver därför konstant tillsyn. Mamma eller pappa är för det mesta hemma men de har inte alltid möjlighet att titta på mig dygnet runt, eller när jag ibland är på förskolan. Därför behöver jag sällskap.

Eftersom jag är sängliggande så vill jag ha hjälp med underhållning och stimuli. Jag är väldigt glad och social och älskar när någon pratar med mig. Jag tycker om när man busar, leker och berättar saker för mig.
För mig är allt stimuli väldigt viktigt och jag blir bättre och bättre, friskare och piggare för varje dag som går.
Min assistenter är med mig på en resa och hjälper mig att bli stor och stark, vill du vara med?


Vår familj består av mig, mamma, pappa och en stor hund. Vi är livsnjutare och har roligt tillsammans och vi vill att du ska trivas hos oss. Vi bor naturnära i Stockholms innerstad i en stor öppen 2a med stor balkong. Du får gärna bjuda på dig själv och vara med och göra våra dagar så härliga som möjligt.
Personkemi är viktigast för oss!


Så vem är du?
Du som söker bör inte vara hundallergisk, du ska inte heller ha barn i förskoleåldern då pojken är mycket infektionskänslig.
Meriterande är om du har erfarenhet av slemsug, bipap, peg och saturationsmätare.
Du ska vara en person som tycker om att vara med småbarn och tar ditt arbete på stort allvar. Du är punktlig, pratar mycket god svenska och ser ditt arbete som assistent långvarigt. Du gillar att utmanas och vill vara delaktig i att få pojken att bli starkare. 
Arbetet innebär mycket lek och du har bra initiativförmåga likväl som viljan att lära dig vården som krävs och att du är snabb i rätt lägen.
Under våren/sommaren 2018 planerar familjen att flytta till Uppsala och det vore önskvärt om du ville "flytta med" dit. 

Vi söker en assistent som kan arbeta heltid dagtid/kvällstid - heltid.
Passen börjar oftast kl 07:00 eller kl 08:00 och slutar kl. 20.00. 
(Eller att man delar upp dagpassen och jobbar kortare pass: dagtid eller eftermiddag/kväll.)
Det är varierande vardag och helg.

Ange löneanspråk i din ansökan.
Intervjuer sker löpande då tillträde är omgående.

 
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Ansökan