Personlig assistent till 2-årig flicka i Danderyd, natt

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


Glad avlösare (personlig assistent) sökes till vår viljestarka tjej. 

Om tjänsten:
Vi behöver en avlösare till vår 2-åriga dotter. Tjänsten är tänkt att vara varierande 2-4 kvällar/nätter per månad omgående, perfekt för dig som studerar eller vill arbeta deltid.
Tiderna är vanligtvis 22-08 eller 18-08, vaken natt.
Avlösningen fungerar som en ventil i vardagen för vår familj då vår dotter Eija inte klarar av att sova själv om nätterna.

Om vår dotter:
Eija är en underbar liten tjej på 2 år som älskar att skratta och få uppmärksamhet.
Hon föddes med en sällsynt hjärnskada som gör att hon behöver hjälp med allt i sin vardag. Under kvällen innebär det bland annat förflyttning, av- och påklädning, intimhygien, mediciner, lek, sång och bus, sjukgymnastik och matning.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med multifunktionshindrade personer med epilepsi, men det är viktigare att du har rätt inställning, är noggrann, lyhörd för familjens behov och villig att lära känna Eija. Det är viktigt att du behärskar svenska språket.
Viktigt är också att du är barnkär, gillar att engagera dig i barnet och kan bjuda på dig själv.


Blir du kontaktad för intervju är det en god idé att direkt begära utdrag ur belastningsregistret så att det finns på plats vid eventuell jobbstart.
Här är länken: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Tjästgöringsgrad: cirka 2-4 nätter/månad och extra vid behov.
Tjänsten tillsätts snarast enligt ök.

Du kommer att bli anställd av God Assistans som är kollektivt anslutna och tillämpar individuell lönesättning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan