Personlig assistent till 13årig kille på Lidingö - varannan helg


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu 


God Assistans söker personlig assistent till 13årig kille.

Rollen som assistent är att hjälpa pojken i sin dagliga livsföring med allt vad det innebär. Pojken har en fysisk funktionsnedsättning som gör att musklerna försvagats och han använder sig av permobil. 
Assistansen kan bland annat handla om att - för honom - kunna delta på lika villkor tillsammans med sina vänner, hjälp vid på/avklädning och förflyttningsstöd/lyft med mera. Pojken har ingen kognitiv nedsättning och har hög integritet vilket innebär att han gärna vill göra saker själv och vill vara ifred. 
Pojken bor varannan vecka hos mamma och varannan vecka hos pappa, din arbetsplats är där pojken befinner sig.

Vem är du?
Du som söker är en man eller kvinna i åldern 20-35år.
Du vill arbeta varanna helg  med en kille som gillar att styrketräna när tillfälle ges, han spelar datorspel, skypar med kompisar och är med vänner och familj. 
Du får gärna studera eller ha en annan sysselsättning då arbetet endast är varannan helg cirka 8-10h/pass (22% tjänstegrad).
Du är även en trygg, lugn och positiv person som man kan lita på.


Du bör behärska svenska bra. 
Tjänsten tillsätts snarast möjligt eller enligt ök.
Ange löneanspråk i din ansökan.


Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Ansökan