Assistent heltid och dag till tjej på Lidingö!


Nu förstärker vi teamet kring vår lilla tjej på Lidingö!
HELTID - DAG!


Vem är du? Du bör ha lätt för att läsa av och känna in andra människor, ha god självkännedom och vara trygg i dig själv. Viktigt är också att du ser möjligheter istället för svårigheter! Att vara assistent hos oss är att vara en påhittig mångsysslare med fantasi och humor, att ha förmåga att se tillfälle för både lek och bus efter flickans egen förmåga, men även tillfällen för avslappning.
 
Flickan du kommer arbeta med har stort omvårdnadsbehov och har både syn- och hörselnedsättning, grav muskelsvaghet, benskörhet, epilepsi samt sug- och sväljsvårigheter.

Personkemin med flickan och hennes familj är mycket viktig och därför kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.
Meriterande är om du har erfarenhet av att lyfta och hantera muskelsvaga personer, peg samt har kunskaper om epilepsi och sondmatning.
Är du rätt person blir detta en utvecklande och värdefull varaktig relation för oss alla, med många fina stunder mitt i allt det svåra!
Att du är rökfri är ett krav!

Tjänsten är heltid, varierat och flexibelt, mestadels dag. Man arbetar två och två.
Under sommarhalvåret bor familjen på Gotland, så vissa pass arbetar du där.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Enligt God Assistans policy skall du ha ett utdrag ur belastningsregistret för att få arbeta som personlig assistent hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför registerutdraget omgående. Blanketten hittar du på följande webbadress: 

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Om God Assistans:
God Assistans bedriver assistansverksamhet över hela landet sedan 2012. Vi värnar om våra assistenter, arbetar aktivt för att de ska trivas hos oss och erbjuder goda lönevillkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildningar. Grundaren av God Assistans, Mikael Nordmark har själv en son med flerfunktionshinder. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan