charmig 12-årig kille söker personliga assistenter utanför Tollarp

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

charmig 12-årig kille söker personliga assistenter

Mitt team av personliga assistenter behöver nya medarbetare! Nu söker jag dig som vill jobba på en tjänst på ca 80% 

Jag är en 12-årig kille som bor i en mindre ort utanför Tollarp. Jag tycker om att leka med tåg, bilar, hoppa studsmatta, lyssna på musik och att bada.  Självklart är det positivt om du delar mina intresse. 

Mina utmaningar är att jag har autism, kraftig hörselnedsättning, synnedsättning samt diabetes.

Jag vill att du har egenskaper som lugn, stabil, flexibel, kreativ, tålmodig, nyfiken, intresserad av att lära dig nya saker och positiv. 

Tjänsterna är fördelad på veckans alla dagar, dygnets alla timmar och du kommer att vara med mig hemma, i skolan och på olika aktiviteter som bad och resor mm. 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

 

Ansökan