Assistent till härlig 6-årig pojke med CP-skadaGod Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vi söker en engagerad assistent till en härlig 6 årig pojke med CP-skada. Tjänsten är på deltid med flexibel omfattning och möjlighet att påverka antal pass.  Arbetstider vardagar är 16-22 samt varannan helg lördag/söndag 8-17.

Pojken använder rullstol och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Att vara ute i naturen, musik, dans och vatten är hans främsta intressen.

Vi söker dig som är påhittig, lyhörd, flexibel, lugn och trygg som person. Då pojken har diabetes och sondmatas vissa måltider ser vi gärna att du har någon tidigare medicinsk erfarenhet. Ett stort plus är också om du tidigare har jobbat med barn med funktionsnedsättning.

Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet då mycket av arbetet sker i hemmet nära familjen. Kommunala förbindelser finns men vi ser gärna att du har körkort. Det är även bra om du inte är rädd för eller allergisk mot hundar.

God Assistans har kollektivavtal, vi erbjuder goda anställningsvillkor, utbildning och generösa friskvårdsförmåner!

Tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Intervjuer görs löpande så skicka din ansökan redan idag!

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Ansökan