Vikarietjänst till kvinna i Kristianstad

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Personlig assistent till 25 årig kvinna i Kristianstad

Vi söker nu en vikarie till kvinnlig kund i centrala Kristianstad. Du som söker ska själv vara kvinna, gärna i åldern 20-40 år, gärna studerande eller söker en extra inkomst i månaden. Du ska kunna hoppa in när mina ordinarie assistenter är sjuka. 

Jag har ett fyra veckors rullande schema och nu söker jag dig som kan jobba när mina ordinarie assistenter är frånvarande.

Hos mig jobbar man antingen 08.00-14.00 eller 14.30-08.00, med jour 23.30-08.00.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


Mina intressen är, mitt jobb, min familj, umgås med vänner, gå på bio och allmänt ha kul! 

Jag bor i centrala Kristianstad med sambo och katt, har assistans nästan dygnet runt med väntetid på natten i 8,5 timmar.  Du är mina armar och ben vid de tillfällen jag behöver din hjälp. Jag talar för mig själv och tar mig fram på egen hand i min permobil. 

Om dig: Jag ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat som personlig assistent, är flexibel, bor i Kristianstad, kan hoppa in med kort varsel och kunskap om ryggmärgsbråck är ett plus. 


För mer info kontakta Magnus på God assistans via mail på: magnus@godassistans.nu 

Urval sker fortlöpande så avvakta inte ansökningstiden med att skicka in din ansökan då vi kan komma att tillsätta tjänsten innan annonstidens slut. 

Ansökan