Assisstent sökes till 27 årig tjej som bor längs gröna linjen

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Hej!
Jag är en glad och positiv 27- årig tjej som söker dig som vill arbeta som assistent hos mig på schemalagt  (ca.80%).

Jag är social aktiv, gillar konserter, fika med vänner  och musik.  

Jag söker dig som är bra på att ta initiativ och läsa av situationer. Du behöver ha tålamod och vara stresstålig. Du tycker om att sjunga och har barnasinnet kvar.
Vidare är du initiativrik, Utåtriktad och tar med dig en positiv energi till jobbet.


Jag förstår allt du säger, men själv kommunicerar jag via Podd, kan även visa vad jag vill ha med kroppsspråket och om jag är glad eller ledsen.

För mig är det jätteviktigt att du talar tydlig svenska så att vi lätt kan förstå varandra.

Jag behöver hjälp med allt i min vardag så som på och avklädning, hygien, matsituationer och även stöd på min dagliga verksamhet. Inga tunga lyft förekommer.
Då jag har epilepsi är det en fördel om du har tidigare erfarenhet av det.
Ibland jobbar man själv med mig men ofta är det dubbelassistans så du kommer ha kollegor på arbetsplatsen.Vi kommer vilja se kopia på pass (SV) eller uppehållskort (EU) eller uppehålls-och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU) 


Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan