Nu söker vi erfarna assistenter till våra charmiga tvillingar på 8 år! (Hägersten och Lidingö)

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Om tjänsten:
Nu söker våra kunder, ett charmigt och roligt tvillingpar på 8 år, erfarna assistenter till var sin assistentgrupp. Detta uppdrag ger dig möjlighet att utvecklas som assistent då du blir deras trygga hjälp till att, med olika pedagogiska metoder, få dom att bli det bästa av sig själva.

Personen du ska jobba med:
Pojkarna är tvillingar som bor växelvis hos sin pappa och mamma i Hägersten samt på Lidingö. Dom är 8 år gamla och har autism, svår intellektuell funktionsnedsättning och ospecificerad ADHD. Pojkarna behöver ständig tillsyn och vi söker nu assistenter som vill stötta pojkarna till ytterligare utveckling. Dom måste vägledas och avledas och det är där ni som assistenter kommer in. Dom är i behov av aktiv hjälp med alla grundläggande och andra personliga behov, inget talat språk utan kommunicerar med bilder och vissa ljud och kroppsspråk samt är mycket impulsstyrda och hyperaktiva. Dom har svårt att hantera förändringar så ett krav är att du har erfarenhet av liknande diagnoser. Pojkarna går på specialskola mellan 8.15-16.00 på vardagar där skolan ombesörjer assistansen.

Vem vi söker:
Du har fyllt 20 år.
Du har erfarenhet av att arbeta med liknande diagnoser.
Du arbetar med tydliggörande pedagogik och en pedagogiskt styrd miljö.
Du har erfarenhet av utåtagerande och hyperaktiva barn/ungdomar.
Du är van att arbeta efter fasta rutiner.
Du är erfaren av att kommunicera med bilder/talsyntes.
Du pratar flytande svenska.

Vi ser gärna att du har:

Erfarenhet av arbetet som personlig assistent och barn med funktionshinder. Meriterande är om du har relevant utbildning för målgruppen.
Körkort (Inget krav men du måste kunna arbeta i både Hägersten och på Lidingö)

Handlingar som styrker rätt att arbeta i Sverige måste uppvisas vid eventuell intervju:
- En svensk medborgare styrks t.ex. med pass eller personbevis från Skatteverket.
- Även EU/EES-medborgare har rätt att arbeta i Sverige. Medborgarskapet styrks t.ex. med pass eller uppehållskort.
- Tredjelandsmedborgare (utanför EU/EES) styrker sin rätt att arbeta i Sverige med beslut från Migrationsverket, UT-kort (både fram-och baksida) eller ett LMA-kort. 
Vi som arbetsgivare får inte begära att handlingar som styrker rätten att arbeta i Sverige mejlas till oss.

Vi erbjuder:
En meningsfull och utvecklande arbetsplats
Konkurrenskraftiga lönevillkor
Möjlighet till fortbildning och utveckling
 
Vill du söka ett utvecklande och givande jobb. Tveka inte att skicka in din ansökan redan nu.  
 
Handledning och introduktion ombesörjs av arbetsledare på plats och/eller  kundansvarig som arbetar på vårt kontor.  God Assistans har kollektivavtal, tillämpar individuell lönesättning och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr/år.
 
Ansvarig rekryterare
Barbro Stålnacke 031-3000726
barbro.stalnacke@godassistans.se
 
Övrigt: För tjänsten krävs att du skickar in belastningsutdrag till oss, uppvisas med fördel vid eventuellt intervjutillfälle, blankett finner du här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan