?Crazy cat lady? i Umeå söker en personlig assistent

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Jag är en 31-årig kvinna som söker en personlig assistent. Tjänsten gäller en fast schemarad på minst 50% men det kan bli mer. De aktuella passen är mestadels fördelade på dagtid men det förekommer även kvällar och heldagspass på helger. Ingen natt eller jour.

Jag söker dig som är kvinna och älskar djur samt som är positiv, pålitlig, noggrann, initiativtagande och som ?klickar? med mig och även passar in i min lilla grupp av assistenter som alla bidrar till att jag får en välfungerande vardag och berikar mitt liv med just sina egenskaper och energier.

Jobbet innebär att vara med mig i min vardag och hjälpa mig i alla situationer som det innebär. Arbetsuppgifterna inkluderar därför mestadels rutinfast hjälp med personlig hygien, förflyttningar, toalettbesök, diverse hushållssysslor och städ som hör hemmet till, husdjursskötsel, följa med på läkarbesök och möten m.m., men även diverse annat som exempelvis att sminka mig och fixa håret (ett plus om du är duktig på frisyrer och hårfärgning!), syntolka filmer, baka kakor, fixa i lägenheten, organisera och lösa vardagsproblem, följa med på fritidsaktiviteter såsom bad, shopping, promenader, djurparker, spela minigolf m.m.. Så du behöver vara lite allt-i-allo, helt enkelt!

För att du ska kunna jobba hos mig krävs följande:

*Du är kvinna, gärna i min egen ålder men jag är öppen för att anställa yngre/äldre om vi ?klickar?

*Du talar flytande svenska

*Du är vaccinerad mot covid-19

*Du tål pälsdjur/damm och har erfarenhet av djurskötsel. Ju mer du gillar djur desto bättre! (Djuren är nämligen mitt liv! Jag äger fyra katter och har hund på besök ibland. Jag ägnar mycket tid och engagemang åt djuren och behöver assistenternas hjälp att ta hand om dem vilket innebär både klippa klor, borsta tänder, bada, städa, åka till veterinären osv.).

*Du är simkunnig och tål klorvatten

Det vore även roligt om du delar mina intressen, som är bland annat:

*Allt som har med djur att göra

*Matlagning och bakning

*Film och TV-serier

*Kläder och håruppsättningar

*Sällskapsspel

*Kristaller, meditation, tarot och andra spirituella ting

Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba inom vården men det är inte ett krav. Det viktigaste för mig är att personkemin mellan oss stämmer och att du har en bra arbetsmoral.

Välkommen att skicka ditt CV och personliga brev!

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

För att styrka din rätt att arbeta i Sverige behöver du kunna uppvisa svenskt pass/personbevis, uppehållskort (EU) eller uppehålls- och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU).

Ansökan