Är du min semestervikarie?

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Jag är en äldre gravt syn- och hörselskadad man som bor i Umeå. Jag håller igång mig med promenader med min ledarhund och tränar på gym 2 ggr i veckan. Jag har en trehjulig tandemcykel med el och egen bil med automatväxel. Jag söker nu en personlig assistent som vill jobba deltid, 20h/ per vecka. Jag behöver personlig assistent för ledsagning, syntolkning samt kommunikationsstöd och hjälp med praktiska saker som ärenden, handla mat, hushållssysslor och genomgång av post. Betalningar, bokningar och få info på dator m.m.

Du som söker arbete hos mig får gärna vara en person med intresse för friluftsliv, kultur och matlagning. Jag vill också kunna utföra utomhusaktiviteter samt delta i samhällets sociala aktiviteter och föreningsliv. Jag söker dig som trivs med dessa arbetsuppgifter. Plus om du har erfarenhet att arbeta med människor. Det är även meriterande om du kan teckenspråk.
 
B-körkort är meriterande

Jag söker dig som kan arbeta vardagar 12-16 under veckorna 26-29 under semester för min ordinarie assistent. Om det fungerar bra får du gärna fortsätta som timvikarie vid behov. Önskar du arbeta fler timmar kan det finnas möjlighet att göra detta hos annan kund.
Kontakta min kundansvarig linda.siverhall@godassistans.se om du har frågor eller funderingar och vänta inte med din ansökan då vi tillsätter löpande.

God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

För att styrka din rätt att arbeta i Sverige behöver du kunna uppvisa svenskt pass/personbevis, uppehållskort (EU) eller uppehålls- och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU).

Ansökan