Är du en erfaren personlig assistent med B-körkort (inget krav) så har vi den perfekta tjänsten åt dig i Askim!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Är du på jakt efter en ny utmaning? Vi på God Assistans behöver nu tillsätta personliga assistenter. Hos oss får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad i kundens liv ? på riktigt.
Sök idag och bli en del av vårt viktiga arbete!

Rubrik 
Vi söker en personlig assistent för uppdrag hos en av våra kunder boendes i Näset Göteborg.

Kvalifikationer/önskemål om assistent: 
Vår kund söker en inkännande, stabil kvinna för detta uppdrag, som gärna får ha erfarenhet av arbete som personlig assistent. Gärna vara äldre då kunden själv är 69 år. Vi ser gärna att du innehar körkort för manuell bil, då man som assistent kör kundens bil i arbetet, när man tillsammans med kund åker ut och gör ärenden. Ett krav är att man skall kunna arbeta på den föreslagna tjänsten, samt även kunna arbeta mer timmar vid behov. 

Om tjänsten: 
Sedvanliga arbetsuppgifter så som hjälp och stöd vid den dagliga livsföringen. Kunden saknar sin fysiska förmåga till att kunna förflytta sig själv, kvinnan har en lyft som du får lära dig att manövrera när du inskolas av befintlig personal. Kunden informerar själv sina önskemål under passen man arbetar och instruerar personal. Passen är förlagda 08.00-16.00 samt 16.00-08.00 med väntetid om 7 timmar under dygnsvilan. 

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000: - /år. 

I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. Detta skall uppvisas innan anställning.

Du beställer själv registerutdraget på polisens hemsida.

Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se)

Ansökan