Har du körkort och är sugen på att jobba kväll/natt, då ska du söka denna tjänst i Alingsås!


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Är du på jakt efter en ny utmaning? Vi på God Assistans behöver nu tillsätta personliga assistenter. Hos oss får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad i kundens liv ? på riktigt.
Sök idag och bli en del av vårt viktiga arbete!

Nu söker Johan en personlig assistent!
Johan är en kille som är 29 år gammal och bor i en stuga på föräldrarnas gård i Alingsås, på gården finns det får i en ladugård samt en hund och en katt.
Eftersom Johan har autism och Epilepsi behöver han hjälp utav sina personliga assistenter med allt gällande sin dagliga livsföring. På vardagarna är han på sin dagliga verksamhet mellan 09:00-15:00. Där har han annan personal som hjälper honom. Det Johan gör när han är hemma och ledig är att vara delaktig i matlagning, som han tycker mycket om, samt delta i olika aktiviteter som är inbokade efter den dagliga verksamheten avslutats. Varje dag har sin speciella aktivitet inbokad. På helgen är inga aktiviteter planerade utan då vill Johan gärna vara ute i naturen, gärna fika och promenera tillsammans med sin personliga assistent.


Johan söker nu just dig som?
Vill arbeta som hans personliga assistent på ett par pass i veckan.
Som Johans personliga assistent behöver du inneha körkort och bil, då Johan bor lite längre ifrån bussförbindelser samt att som assistent hos Johan kör man även en bil i arbetet. Du skall vara trygg i dig själv och gärna vara en aktiv person privat. Ha ett genuint intresse för matlagning, eftersom du tillsammans med Johan kommer att laga mat de dagar du arbetar.
Meriterande är om du har erfarenhet av Autism och Epilepsi, men det är inget krav. Stort krav ställs på att du är en självgående individ som inte har problem att planera och genomföra aktiviteter med Johan.
Vi ser gärna en ordningsam person som vill arbeta med tydliggörande pedagogik, rutinbaserade arbetspass och en tydlig struktur i vardagen kring Johan.
Som Johans assistent är det viktigt att du kan hantera oväntade situationer då Johan får epileptiska anfall med varierande mellanrum. Man skall då kunna administrera vidbehovs medicin.
Johan söker också dig som är en engagerad och intresserad individ, som vill lära känna Johan och hans hjälpbehov, för att samarbetet skall kunna bli så bra som möjligt.

Om tjänsten:
Det erbjuds i dagsläget två dygnspass i veckan fördelat på måndagar och torsdagar mellan 15:15-08:55 framöver kan tjänsten bli större, och man kan också få erbjudande om att arbeta mer tid vid sjukdom och ledighet. Det är väntetid under natten.

Ansvarig rekryterare:
Barbro Stålnacke
barbro.stalnacke@godassistans.se

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. Detta skall uppvisas innan anställning, detta skall uppvisas efter genomförd intervju.

Du beställer själv registerutdraget på polisens hemsida.

Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se)

Ansökan