Kvinnlig kund i centrala Örebro, söker assistenter på fast rad.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Vi söker nu kvinnliga assistenter till ett uppdrag i centrala Örebro. För rätt person finns en fast rad. Vi söker dig som har ett lugn och tålamod som vill bidra med att göra vardagen betydelsefull för en ung vuxen kvinna. 

Du måste tycka om att vara aktiv och ha en förmåga att kunna smälta in i olika sociala sammanhang. Du är engagerad av ditt arbete som personlig assistent och har ett gediget intresse av kunden. Ett måste i detta uppdrag är att man är professionell.
Kan du teckenspråk samt syntolka eller har erfarenhet av tecken som stöd är det meriterande.  

Denna arbetsplats är rökfri och det finns även astma samt allergi hos kunden. Det är viktigt att du gillar att vara aktiv och röra på dig då långa promenader sker dagligen. 

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 


Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan