20% som personlig assistent till en härlig Malmö tjej?


Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter och autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag vill gärna genom dig få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och meningsfullt. Utifrån ditt önskemål om tjänstgöringsgrad kan vi erbjuda 20-30%. Arbetstiderna kommer vara 16.00-19.00, 2-4 dagar i veckan. Ibland kan det bli några lördagar också.

Som personlig assistent för mig har du ett stort intresse av att arbeta med människor, du är lyhörd, ansvarsfull och positiv. Det är viktigt att du kan ?tänka utanför ramarna? och vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar, har förmåga att stimulera till lek och lärande samt är delaktig i mina fritidsintressen så som bad och idrott. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på ansvarstagande och respekt för familjen samt den enskildes integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet och/eller intresse av alternativ kommunikation så som TAKK. 
Det är ett krav att du är icke-rökare, att du behärskar svenska obehindrat och att du har körkort (behörighet B). Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 
 
Vid frågor om tjänsten kontakta: felicia.nanasi@godassistans.se

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen.

Välkommen in med din ansökan.
 
 
 

Ansökan