Sommarvikarie till en härlig tjej i Stockholm

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Hej!
Jag är en 25 årig tjej som bor i Stockholm.
Jag söker dig som är lugn, trygg, lekfull och ansvarsfull.
Du ska vara lyhörd, jobba efter mina behov , trygg och stresstålig.
Du ska kunna följa med mig på semester i sommar.
Vi jobbar mycket med dubbelassistans så du ska kunna samarbeta med olika kollegor. 
 
 
Jag rider varannan vecka så du bör ej vara allergisk eller rädd för hästar, jag tycker även väldigt mycket om att gå på konserter, och träffa mina vänner.
 
För mig är det viktigt att du har ett stort tålamod, låter mig få vara delaktig men även respekterar min integritet. 
Det är väldigt viktigt att svenska är flyttande i tal och skrift.  Jag har mina egna tecken och visar när jag är glad, arg eller vill vara ifred men jag använder även bildkommunikation via Podd.
Ibland blir jag lite trött på grund av min epilepsi och det är önskvärt om du har tidigare erfarenhet eller kunskap om epilepsi. 
 
Jätte viktigt att du är rökfri!
  
Intervjuer sker löpande.
 
Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Ansökan