Personliga assistenter sökes till Västerås

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Vi söker personliga assistenter som kan arbeta vid ordinarie personals planerade frånvaro och ibland även kunna hoppa in med kort varsel.

Kunden är en äldre kvinna som bor i centrala Västerås. Det finns hund i hemmet så du kan inte vara allergisk mot pälsdjur och du bör heller inte vara känslig för cigarettrök.
Då kunden har aktiviteter utanför hemmet flera dagar i veckan och tycker om att ta promenader så du bör vara i god fysisk form för att passa för uppdraget. 
Arbetstiden är dagtid måndag-söndag. 
Vi söker främst kvinnliga assistenter till detta uppdrag.


Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 
Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan