Nu söker vi personliga assistenter till kvinna i Trollhättan

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Nu söker vi en timvikarie till en kvinnlig kund i Trollhättan.
 
Kunden är aktiv och tycker om att hitta på olika aktiviteter på sin fritid.
 
Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög arbetsmoral.
Du ska vara flexibel, glad, positiv och fungera bra i ett team som ständigt arbetar för att ge kunden en så god livskvalitet som möjligt. På dagen så arbetar vi alltid två tillsammans, därför ställs det höga krav på att ha en god samarbetsförmåga.
 
Du bör kunna arbeta alla tider på dygnet.
Som det ser ut i dagsläget är arbetstiden förlagd,
07:30-19:00 / 08:30 -20.15 samt 20:00-07:30 vaken natt.
 
Är du på jakt efter en ny utmaning? Vi på God Assistans behöver nu tillsätta en personlig assistent. Hos oss får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad i kundens liv ? på riktigt.
Sök idag och bli en del av vårt viktiga arbete!
 
Ditt uppdrag
Kunden har ett omfattande omvårdnadsbehov och du kommer bland annat att arbeta med förflyttning, personlig hygien och personlig omvårdnad. För kundens hälsa är det viktigt att du som söker inte är rökare på arbetstid. Att arbeta som personlig assistent innebär att assistera den enskilde kunden och vara dennes förlängda arm, det vill säga att du hjälper kunden med vad denne inte klarar av att uföra själv. Det kan innebära att du hjälper till med allt från personlig omvårdnad, hygien och hushållssysslor till att följa med på olika aktiviteter och nöjen.
 
Ditt syfte
Är att stötta och underlätta vardagen för kunden och därmed skapa en meningsfull tillvaro. Arbetstiderna är anpassade efter brukarens behov och beslut, det är därför viktigt att du kan tänka dig jobba dag och kväll samt vaken natt.
 
Din bakgrund
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent. För att lyckas i arbetet behöver du vara i god fysisk form då du kommer behöva klarar av att dra/köra rullstol och utföra olika förflyttningar. Utöver detta behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är även meriterande om du har kunskap om hjärnskador samt epilepsi. Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare bör du kunna vara flexibel och kan se möjligheter i eventuella förändringar. Dessutom behöver du vara lugn och kunna behålla lugnet och vara samlad i olika situationer som kan uppstå, och har förmågan att fokusera på rätt saker.
 

Om tjänsten: Vi söker timvikarier som kan arbeta vid behov, det varierar hur mycket man kan få arbeta. 
ansvarig rekryterare: Verksamhetschef Tanja Malmqvist nås på mail: tanja.malmqvist@godassistans.se eller på telefon 031- 300 07 05

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av ett test som kommer skickas ut via mail till de assistenter som går vidare i processen, efter att man svarat på urvalsfrågorna.

I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 


Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan