Personlig assistent på 50 % till glädjespridande pojke i Malmö


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vem är jag?
Jag är snart en 13 år kille och går i skolan. Jag bor med min mamma, pappa och mina 2 yngre syskon i Malmö. Jag tycker mycket om sport & framförallt fotboll. Jag är oftast glad och gillar humor, tv-spel, sällskapsspel, lek, bus, bad och att gå på utflykter. Jag trivs med vuxna då de förstår mig bättre och kan hjälpa mig.

Arbetsuppgifter:
Vanliga uppgifter inom personlig assistans. Exempelvis: Hjälp med matsituationer, ledsagning, personlig hygien, lek och pyssel, följa med på aktiviteter m.m. Lyft förekommer men det finns hjälpmedel. Som assistent till mig blir du mina förlängda armar och ben där du hjälper mig med mina grundläggande behov.

Vem är du?
Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste är att du är lyhörd, lågaffektiv, punktlig, seriös, stort tålamod och inga bekymmer med hygiendelen såsom toabesök och dusch. Erfarenhet inom assistans är bra, särskilt om man arbetat med barn/ungdomar.

Arbetstider blir måndag, tisdag onsdag, torsdag 16.00-20.00 samt lördagar 10-16. Det blir en tjänstgöringsgrad på cirka 50 % och tjänsten passar utmärkt att kombinera med annan sysselsättning eller studier. För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare: bibban.svensson@godassistans.se

Vad får du?
Ett roligt och stimulerande jobb 
En fast anställning på mitt assistansbolag, God assistans, www.godassistans.se
Marknadsmässig timlön enligt ök 
Kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 4000:- / år


Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan