Personlig assistent sökes till natursköna Ekerö, 15 min med bil från Brommaplan hos 11-årig tjej! Ca 80%


Hej!

Vi söker nu en omtänksam, initiativrik och dedikerad person till en glad 11-årig tjej med flerfunktionshinder.
Vi arbetar intensivt med att skapa en hållbar struktur kring det stöd vi ger henne och som assistent kommer du ha en betydande roll med stort inflytande i upplägg och genomförande av motorisk, intellektuell och social stimulering.
Kontinuitet och trygghet är viktiga komponenter för vår tjej och vi söker nu därför någon med ambition att dela vår resa under längre tid.

Arbetet innebär också mer omvårdande uppgifter som medicinering, omhändertagande vid epileptiska anfall och att vara uppmärksam på allmäntillstånd och dagsform.
Erfarenhet av barn med funktionshinder är ett plus men desto större vikt läggs dock vid dina personliga egenskaper som att du är fantasifull, barnkär och trygg i dig själv.

Att vara assistent till den här lilla tjejen innebär att vara en flexibel mångsysslare som tycker om att följa med på aktiviteter såsom ridning och bad, men du ska också finna det givande att träna motoriskt och kognitivt med henne i hemmet. Precis som alla andra barn vill vår 11-åring även busa, sjunga och ha kul!

Personkemin mellan vår lilla tjej och dig är mycket viktig, likaså att du fungerar ihop med resten av familjen som besår av mamma, pappa och lillebror och lillasyster.

Du är rökfri och har du körkort är det ett plus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 80%

Vill du ha världens viktigaste jobb med vår lilla kämpe? Vill du göra skillnad i hennes liv? Då ska du söka denna tjänst!

På sikt finns möjlighet till vidareutveckling genom att bli samordnare/arbetsledare i gruppen för rätt person.

Enligt God Assistans policy skall du ha ett utdrag ur belastningsregistret för att få arbeta som personlig assistent hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför registerutdraget omgående. Blanketten hittar du på följande webbadress: 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

 
Ansvar, engagemang och glädje är de nyckelord som vi på God Assistans vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta varje pass. 
För rätt person är det här jobbet både givande och viktigt, vill du vara med och bidra till att göra vår kunds liv bättre varje dag.

Ansökan