Personlig assistent till 22årig kvinna i Barkarby - 50% varierande tider


Team Muminmamma, personlig assistans med 100% hjärta

Team Muminmamma ja det är så kundens mamma beskriver den personlighet och de egenskaper som du som personlig assistent behöver ha för att en bra matchning ska ske. 
Du är omhändertagande, empatisk, tålmodig, lugn, lojal, noggrann och väldigt snäll.

Meriterande är om du har egna barn eftersom de egenskaper som en mamma har för sitt barn är liknande de egenskaper som krävs i denna assistentroll för vår kund. Dessa egenskaper är exempelvis att du på egen hand behöver kunna analysera och se vad hon behöver eller möjligtvis efterfrågar. Kunna läsa av de små signalerna, ditt detektivarbete i att förstå vad hon uttrycker och få henne att vara trygg i att hennes röst blir hörd.

Kunden är 22 år gammal och har haft assistans tidigare men också bott på boende till nu. Idag har man valt att assistans förmodligen är bäst för henne då hon behöver dig/er som vill skapa en god assistans som utgår från hennes behov.
Kunden har ingen verbal kommunikation, hon använder sig av rullstol som du manövrerar och hon har en kognitiv förmåga som är mycket låg. Hon har stora omvårdnadsbehov och hon behöver ditt stöd i allt. Förflyttningar, all hygien, matning i form av smakportioner, matning via PEG, ortoser osv.
Under ditt arbetspass ansvarar du för att skapa hennes dag utifrån vad hon behöver och vad hon tycker om. Hennes psykiska välmående och fysiska hälsa är ditt ansvar och det är viktigt att du trivs i en sådan helhetsroll.
Som person är kunden oftast en väldigt glad ung kvinna som ger många leenden tillbaka, som älskar att komma ut på promenad, lyssna på musik och få massage. Man följer med och hjälper henne på vårdbesök och aktiviteter som t.ex bassängbad, sinnesstimulering och funkis-träffar.

Vi söker nu hela team Muminmamma då hon flyttar till egen lägenhet i närheten av tågstationen Barkarby i mitten av maj.
 • Vi söker kvinnliga assistenter som vill jobba varierande dag/kväll/natt på 50-70% + extra vid behov.
 • Du behöver kunna  jobba varannan helg.
 • Vi ser att du är en teamplayer som också trivs med att arbeta ensam med kunden.
 • Du behöver också vara införstådd med att denna assistans står på egna ben. Är någon sjuk behöver teamet ställa upp för varandra. Kunden får aldrig lämnas ensam och ingen utan ingående kunskap får arbeta med henne, dvs ingen utanför teamet.

  Vad vi erbjuder dig:
 • En helt ny assistans där team Muminmamma skapas tillsammans med dig!
 • Du är med och inreder kundens hem utifrån teamets perspektiv/arbetsbehov.
 • Utbildning om hennes funktionsnedsättning samt utbildning i hur du kan läsa av henne.
 • Introduktion tillsammans med föräldrar och tidigare assistent.
 • Ett arbete som för det mesta är helt stressfritt men innehåller ansvar.
 • Kollektivavtal, försäkringar, generös friskvård på upp till 4000kr/år, en tillgänglig kundansvarig, kontinuerliga personalmöten (digitala och fysiska), personalaktiviteter, utbildning inom HLR och Förflyttningsteknik och mycket annat.


Är du den vi söker eller känner du den vi söker, dela gärna annonsen!
Vi vill se personligt brev, cv och att du fyller i det korta frågeformulär vi har i ansökningen.
Är du intressant för tjänsten så kommer vi kontakta dig.


I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 
Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan